Betonové stěrky


Betonové stěrky se stávají zajímavou alternativou klasickým obkladům. Použití stěrek je vhodné do prostor jako jsou koupelny, kuchyně, v obývacím pokoji, podlahy, ale třeba i komerční prostory, restaurace nebo kadeřnictví. Používají se přitom pouze přírodní materiály na bázi vápencového štuku a minerálních látek, microcementu, vodou ředitelnými barvami a pryskyřicí.


Použití betonových stěrek má víceméně neomezené použití a nabízí nepřeberné množství barevných kombinací i povrchových úprav. Veškeré poptávky jsou kalkulovány individuálně na základě požadavků a přání zákazníka.

Firma není schopna určit cenu realizace bez patřičných informací. Mezi nejdůležitější informace patří:

  1. Velikost realizace: Požadovaný počet m2 pro aplikaci stěrky.  
  2. Vzor, dekor stěrky: Nejlepší je zaslat foto požadované stěrky nebo poskytnout informaci, kde by měla být stěrka aplikována-kuchyň, krb, sprchový kout nebo podlaha. S výběrem vhodného typu vám rádi pomůžeme.
  3. Lokalita realizace: Realizujeme po celé České Republice, ale také na Slovensku nebo v Rakousku. 
  4. Složitost aplikovaného místa: Čím je složitost pracnější, lze obecně říci, že je výsledná cena vyšší. Je rozdíl provádět aplikaci na zeď o 10m2 než například na krb nebo místo zádové desky v kuchyni.
  5. Připravenost podkladu: Stěrky se běžně aplikují na stávající štuk. Ten je však rozdílný v novostavbě a v domě starém 50 let. Také zde hraje roli, zda-li na povrchu je přítomna například nebo tapeta a zákazník požaduje od nás její odstranění, vyrovnání podkladu atp. 
  6. Místo aplikace stěrky: Rozdíl je hlavně v aplikaci stěrky v kuchyních, koupelnách, na verandách nebo krbech a místech vyžadující speciální povrchovou úpravu (ochranu).
  7. Speciální požadavky: Zde se jedná například o vytvoření speciálního vzoru nebo dekoru, 3D loga nebo realizaci během víkendu či v omezeném časovém úseku. 

Zdroj: villidecor.cz

Odkaz na zdroj

Publikováno: 20.05.2021